Пъстърва с орехи и сладко от смокини

февруари 16, 2014 Няма коментари »
Пъстърва с орехи и сладко от смокини

Необходими продукти:
/2порции/:

  • 2 пъстърви
  • 1 бурканче сладко от смокини
  • 6-7 ореха
  • 1 лимон

Начин на приготвяне:
Почистете пъстървата. Нарежете 3-4 смокини от сладко на малки парчета. Нарежете половин лимон на малки парчета. Почистете, опечете и нарежете с нож орехите. Напълнете всяка пъстърва със нарязаните смокини, орехи и лимони. Увийте всяка риба във фолио за печене. Загрейте фурната на 250 градуса. Изпечете пъстървата за 15-20 минути. Сервирайте със сладко от смокини и поръсете с орехи.

Подобни Публикации

Напишете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *