Тиквено масло без глутен

февруари 16, 2014 Няма коментари »
Тиквено масло без глутен

Необходими продукти:

  • Половин килограм тиква /без семки и кора/
  • Половин чаша вода
  • Половин чаша кафява захар
  • 1 супена лъжица канела
  • 1 пакетче ванилия
  • 1 чаена лъжица индийско орехче
  • Половин чаена лъжица пресен джинджифил

Начин на приготвяне:
Сварете тиквата и прецедете. Добавете кафява захар, канела, индийско орехче, джинджифил и ванилия. Получено пюре върнете на котлона и бъркайте за 5 минути. Разпределете в буркани и затворете с капачки. Бурканите оставете във вряща вода за 10 минути. Съхранявайте на тъмно и сухо.

Подобни Публикации

Напишете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *