Торта с извара и сладко от малини

февруари 27, 2014 Няма коментари »
Торта с извара и сладко от малини

Торта с извара и сладко от малиниНеобходими продукти:
За блата
6 яйца
12 с.л. захар
6 с.л. олио
12 с.л. брашно
1 пакетче бакпулвер
Кората от 1 лимон

За крема
200г извара
200г пудра захар
120г масло

За декорация
Сладко от малини
Ягодов топинг

Начин на приготвяне:
Разбийте продуктите за пандишпановият блат. Започнете от яйцата и захарта. Следват олиото, брашното, бакпулвера и кората от лимон. Изсипете сместа в кръгла форма с подвижно дъно. Изпечете блата за тортата във загрята фурна на 180 градуса, докато почервенее, за не повече от 20мин.
Смесете хубаво продуктите за крема и разбийте с миксер на най-ниската степен.
Върху готовият и все още горещ блат, разнесете крема. Декорирайте със сладко от малини, ягодов топинг и оставете в хладилник да изстине.

Подобни Публикации

Напишете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *